Vítěz soutěže Kanceláře roku 2021

Jsme hrdým dodavatelem interiérů pro CTP Clubco Vlněna, který v prestižní soutěži Kanceláře roku 2021, získal 1. místo v kategorii Hub-Coworking a naplnil tak očekávání nás všech.  

Na projektu jsme pracovali od vzorování každého kusu a/typového nábytku a věnovali téměř ¾ roku přípravám s následným dotažením realizace. Coworking se stal jedinečným. Od samého počátku byl považovaný za nejlépe navržené coworkingové pracoviště, a to v samém srdci centra Brna.

Vítězové Kanceláře roku 2021

Naše projekty, které v historii této soutěže byly na stupních vítězů

2020 - Productboard - Start-up kanceláře
2020 - Prima - Kanceláře nad 5000 m2

2019 - NN IT hub - IT kanceláře roku

2017 - Air Bank, člen skupiny PPF - Finanční instituce
2017 - MSD - Employee Friendly kanceláře roku

Nejmodernější brněnské coworkingové centrum Clubco vzniklo spojením architektonického studia Acht a naší společnosti Ahrend v roli dodavatele interiéru. Tato synergie přinesla moderní, technologicky nabitý prostor pro freelancery, start-upy, malé i střední firmy. Coworking nabízí skutečně vše, co k práci potřebují od kanceláří, zasedacích místností, samoobslužné kuchyňky a nechybí ani bar s kvalitní kávou. Nedílnou součástí je i špičková IT infrastruktura. 

Clubco se nachází v samotném srdci centra Brna, v areálu administrativního komplexu Vlněna.

Přečtěte si o projektu více

Lukáš Roh
Sales Manager

S radostí můžeme oficiálně říci, že jsme byli dodavatelem projektu, který získal 1. místo v kategorii Hub-Coworking a naplnil očekávání nás všech. Touto cestou bych rád poděkoval lidem, kteří se podíleli na projektu a nenechali se i v horších chvílích odradit.

Prestižní soutěž Kanceláře roku od roku 2017 hodnotí výjimečné kancelářské interiéry v České republice v deseti kategoriích. Šestičlenná odborná porota hodnotí výjimečnost, design, inovace, atraktivitu a atmosféru prostředí s důrazem na kvalitu pracovního prostředí. 

V letošním ročníku rezonovalo téma hybridní kanceláře. Poprvé se objevily kategorie Hybridní kanceláře roku a Inovativní kanceláře.

Více o soutěži

Co pro vás můžeme udělat?

Dejte nám vědět