The Planet. Váš soukromý vesmír.

V našem showroomu můžete osobně vyzkoušet novinku firmy MZPA, která nabízí originální řešení soukromí v co-workingových centrech, rušných open-space kancelářích, ale i ve venkovních prostorech, jako jsou sportovní centra, nebo veřejné parky.

Každý občas potřebuje prostor jen pro sebe

Všude, kde okolní ruch brání soustředěné práci, nebo krátké relaxaci, oceníte promyšlenou konstrukci, která vám umožní zcela zapomenout na svět okolo vás.

The Planet dokáže na čas nahradit vaši osobní kancelář, ale i soukromou relaxační zónu. Je ideální ve chvílích, kdy potřebujete během rušného dne soustředit své myšlenky na dokončení náročného úkolu, stejně tak v okamžicích, kdy chcete prostě jen vysadit z každodnenního kolotoče a vychutnat si svoji zaslouženou kávu.

Při navrhování The Planet promysleli designéři všechny možnosti a navrhli řadu doplňků pro práci i relaxaci. Ergonomická matrace, kapsa na drobnosti, LED lampa, solární panel, USB připojení, nebo audiosoustava dělají z The Planet nekompromisní kombinaci samostatné pracovní stanice a odpočinkového koutu do jakéhokoli prostředí.

The Planet. Originální řešení pro vaše soukromí

Výrobce: MZPA

Materiál: zušlechtěná překližka pokrytá ochrannou vrstvou na bázi oleje a vosku; práškově lakovaný kov.

Součást standardní dodávky: 4 nohy, 30 kovových spojek, 51 dřevěných trojúhelníkových segmentů, kovový trojuhelníkový obklad, spojovací materiál, LED lampa, látková matrace

Rozměry složeného výrobku: výška: 1,7 m, průměr: 1,4 m, hmotnost: 120 kg

Dopravní balení: 6 krabic, každá o hmotnosti 25 kg. 

Chcete si The Planet vyzkoušet osobně? Rádi vás přivítáme v našem pražském showroomu. Než se k nám vydáte, domluvte si prosím schůzku s naším obchodníkem, který se vám během vaší návštěvy bude osobně věnovat. Těšíme se na vás.

Kontakt

Milan Začal
Senior Sales Manager

+420737218650, zacal@techo.cz

Co pro vás můžeme udělat?

Dejte nám vědět