TECHO je Ahrend

Jsme velmi hrdí na to, že můžeme oznámit, že společnost TECHO, a.s. bude od 1. ledna 2021 nést název Ahrend, čímž bude potvrzena pozice společnosti jako plnohodnotného člena skupiny Royal Ahrend.

Proces, který započal v roce 2008, kdy skupina Ahrend získala 100% vlastnického podílu, nyní vyvrcholí tím, že společnost TECHO a její dceřiné společnosti budou od 1. ledna 2021 používat obchodní název Ahrend. Značka nábytku TECHO bude zachována, a to společně se značkami Ahrend, Gispen a Presikhaaf.

Jsme velmi hrdí na to, že od nynějška poneseme název Ahrend, čímž bude potvrzena pozice naší společnosti jako plnohodnotného člena skupiny Royal Ahrend. Skupina Royal Ahrend je již dlouhou dobu předním dodavatelem vybavení pro prostředí kancelářských pracovišť. Pro společnost byla zlatým obdobím 80. a 90. léta 20. století, kdy se rozšiřovalo používání otevřených kancelářských prostor. Kultovní designové rysy výrobků Ahrend byly vybírány doslova na celém světě pro projekty renomovaných architektů, například sira Normana Fostera. Skupina je nyní uznávaným leaderem v oblasti udržitelnosti a inspirativného pracovního prostředí.

Konec jedné éry znamená vždy přirozeně i začátek nové. Způsob našeho prodeje zůstane stejný, naši zákazníci budou jednat se stejnými lidmi, ale naši zákazníci a partneři budou mít výhodu v tom, že budou pracovat s jedním z největších a nejprestižnějších dodavatelů kancelářského nábytku v Evropě. Zároveň budou provedeny značné investice do pražského výrobního závodu. Stane se výrobní centrálou pro celou skupinu Ahrend a bude využívat technologii Průmysl 4.0. Pro nás bude výsledkem větší flexibilita a vyšší kvalita, a díky tomu budeme moci lépe obsluhovat své zákazníky.

Spolupráce v rámci jediné skupiny nám rovněž přinese vynikající příležitosti při činnosti na evropských trzích i mimo ně pro zákazníky obsluhované prostřednictvím IKAM. Jednotný název a plně integrované týmy IKAM nám bezpochyby přinesou ještě větší úspěch v tomto oboru, který byl tak důležitý pro rozvoj našich aktivit během uplynulých 2 desetiletí.

Kromě toho budeme nyní moci využít marketingový potenciál skupiny Royal Ahrend, společnosti založené v roce 1896, průkopníka na poli vybavování moderně navrhovaných kancelářských prostor a výrobce kultovních modelů nábytku. Tím, že se staneme nedílnou součástí skupiny Ahrend, získáme zdroje a obchodní rámec, který potřebujeme k dalšímu rozvoji a dosahování ještě větších úspěchů na trzích, na nichž působíme. Navzdory aktuálnímu poklesu trhu má skupina Ahrend před sebou znamenitou budoucnost a budou se před námi objevovat vynikající příležitosti k dalšímu růstu a rozvoji naší činnosti na bývalých trzích značky TECHO.

Co pro vás můžeme udělat?

Dejte nám vědět