Nová kolekce stolů Techo Fount má duši

Minimalistický design korunovaný nadčasovou a střídmou elegancí. Taková je nová kolekce stolů Techo Fount. 

Krásná i oduševnělá. Nabízí mnoho tváří a klade důraz na inovativní multifunkcionalitu. Kolekce sází na modularitu, díky které se stoly Techo Fount přizpůsobí kterémukoliv prostoru, ale i konkrétní potřebě jedince. Skvělou službu udělají nejen v domácí pracovně, ale i v případě, že toužíte po pracovním prostoru s důrazem na soukromí, nebo naopak po verzi stolu, který je vhodný pro kreativní týmovou spolupráci. Nové konfigurace stojí zejména na inovativní a stabilní konstrukci rámu, funkčních nohách a pragmatické plovoucí desce stolu. Díky tomu splňuje nová kolekce nejnáročnější požadavky na moderní kancelářský nábytek a současně i na stále vyšší potřeby klientů, kteří si chtějí pracovní místo přizpůsobit přesně na míru. Většinu stolů z kolekce lze kombinovat v konceptu solo, duo, bench nebo i jako konferenční nábytek. 

Stabilita a jistota pilířů

V současné chvíli máme v nabídce osm variant nohou, a to od klasických až po designově výraznější typy. Stejně tak můžete volit i mezi materiály – konkrétně je ve hře dřevo a kov, nebo kombinace obojího s tím, že kovové části jsou k dispozici v několika barvách. Dřevěná verze je vyrobena z jasanového dřeva. Co se tvarů týče, zajímavé jsou například ohýbané nohy z kulaté trubky, čtvercové nohy, nebo nohy kopírující kruh, respektive písmeno “O”. Důležitý je i fakt, že všechny nohy mají k dispozici vyrovnávací prvky pro případ nerovnosti podlahy. 

 

Velkorysá pracovní plocha

Pokračujeme v režimu: “Nekonečné množství možností.” I desky stolů jsou totiž k dispozici v mnoha velikostech, provedeních a barvách. Můžete vybírat mezi střídmými rovnými rohy nebo zaobleným řešením organických tvarů. Myslíme i na integrované komponenty s plastovou manžetou pro kabely, držáky monitorů nebo další příslušenství. Svou identitu nezapřou ani panely, které lze přidat ke stolům solo, duo a bench. Díky nim vytvoříte nejen příjemné pracovní soukromí, ale mají vliv i na celkovou akustiku kancelářského prostoru. Panely mají decentně oblé rohy a volit můžete z barevné škály čalounění nebo plstěného materiálu.

Na vlně udržitelnosti

Stoly Techo Fount splňují také současné normy v oblasti udržitelnosti. Díky menšímu počtu komponentů a inovativním řešením disponuje nábytek jednoduchou možností (de)montáže. S jednotlivými díly se pracuje velmi intuitivně, například pracovní desky jsou vybaveny speciálním patentovaným systémem Quickfix. 

Nová kolekce Techo Fount stojí technicky nohama pevně na zemi, svou moderní koncepcí se ale při zemi rozhodně nedrží. Podívejte se na nové produkty zde a vyberte svůj nejoblíbenější kousek.

Vyberte si svého favorita

Co pro vás můžeme udělat?

Dejte nám vědět