Čas dobít si baterky

V dnešní době už nemusíme pracovat pouze v kanceláři. Pracujeme, kdy a kde chceme. Ať již je to hala v kancelářských prostorách, nemocnice, škola nebo hotel. Potřebujeme pouze internetové připojení k našemu telefonu. Přitom se čas na odpočinek stává stále více důležitým pro naše zdraví.

Kolekce Recharge spojuje práci a dobíjení v jednom designu. Kulatý tvar modelu Recharge vyzívá k posazení se. Když chcete pracovat, mít poradu nebo si dát pauzu. Okamžik pro dobíjení: pro vás a vaše zařízení. Flexibilní moduly vám nabízí možnost volby dělat, co právě chcete. Starejte se o sebe.

Posaďte se a dobijte si svoji mentální baterii

Odpočiňte si od davu kolem vás. Chcete dobít svoji mentální baterii, ale také vaše mobilní zařízení? Kolekce Ahrend Recharge má v sobě zabudovanou volitelnou bezdrátovou nabíječku. Takto si můžete vybrat, kde chcete pracovat nebo dobíjet. Určeno pro vitální prostředí, kde ve středu zájmu je člověk.

Design, který dodává energii

Hravý, ale jednoduchý design, který oživí každý prostor. Vyberte si jednu z elegantních barevných kombinací tón v tónu, kde spodní polovina je v tmavém odstínu a horní polovina ve světlém odstínu. Intuitivní design, který vybízí k posazení se.

Mix & match

Jakou velikost si vyberete? Skupina křesel ve třech různých velikostech se hodí do každého prostoru. Větší křesla perfektně pasují do hal nebo recepcí. Menší křesla lze používat na pracovištích pro krátké porady. Jsou možné všechny kombinace!

Designér Basten Leijh

Basten Leijh se narodil v roce 1975. Vystudoval zaměření „člověk a mobilita“ na Akademii designu v Eindhovenu a jeho absolventský projekt, městské kolo se snímatelnými řidítky sloužícími jako zámek ve tvaru U, byl v roce 2002 převzat největším světovým výrobcem jízdních kol Giant.

Po několikaletém působení jako produktový a interiérový designér si v roce 2005 založil vlastní designové studio Bleijh Concept & Design. Z tohoto studia se postupně stala multidisciplinární designová agentura dobře známá svými inovačními produkty a myšlenkami. Pochází z něho například kancelářské židle, nastavitelné pracovní stoly, jízdní kola, obaly, produkty pro hospodaření s odpady a dokonce i námořní zařízení. Práce Bastena Leijha jsou novátorské, zároveň však mají také funkční charakter. Jsou vystavovány na celém světě. Věří v postupy totálního designu, kdy kontext a prostředí jsou stejně důležité jako vlastní produkt: „produkt jako celkový zážitek“. Basten Leijh je zastáncem integrace designu již v raných fázích strategie firmy. Z tohoto důvodu se často účastní tvůrčích úvah už v počátečních stadiích rozvoje budoucích plánů nebo nových iniciativ. Jeho motto: „Autentické, funkční produkty, které vykouzlí úsměv... produkty, díky nimž jsou lidé šťastní“.

Co pro vás můžeme udělat?

Dejte nám vědět